Web Analytics

Hosting

Hosting

Alles wat je moet weten over hostingAls je een website opzet, is een van de eerste dingen die je moet doen het kiezen van een hostingprovider. Een hostingprovider is een bedrijf dat de bestanden van je website opslaat op zijn servers en ze beschikbaar maakt voor bezoekers over de hele wereld. In dit artikel geven we je een overzicht van alles wat je moet weten over hosting, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke provider voor jou geschikt is.

Soorten hostingdiensten Er zijn vier hoofdtypen hostingdiensten shared, VPS, dedicated, en managed WordPress. Laten we ze stuk voor stuk bekijken Gedeelde hosting Gedeelde hosting is de meest betaalbare optie.

Zoals de naam al zegt, deelt je website een server met andere websites. Het voordeel hiervan is dat het heel betaalbaar is; het nadeel is dat de prestaties van je site eronder kunnen lijden als een andere site op dezelfde server veel verkeer krijgt VPS Hosting VPS (Virtual Private Server) hosting geeft je meer controle dan shared hosting, omdat je website op een eigen virtuele server wordt gehost. Deze optie is duurder dan shared hosting, maar nog steeds relatief betaalbaar Dedicated Hosting Dedicated hosting is de duurste optie, maar geeft je ook de meeste controle.

Bij dedicated hosting heeft je website een eigen fysieke server. Dit betekent dat je site niet wordt beïnvloed door andere sites op dezelfde server, maar het betekent ook dat jij verantwoordelijk bent voor al het onderhoud en de beveiliging van de server Managed WordPress Hosting Managed WordPress hosting is een gespecialiseerde vorm van WordPress hosting. WordPress is een content management systeem (CMS) dat miljoenen websites over de hele wereld aandrijft.

Als je van plan bent om WordPress te gebruiken om je website te bouwen, dan kan managed WordPress hosting een goede optie voor je zijn. Bij dit type hosting zorgt je host voor alle technische aspecten van het draaien van WordPress, zodat jij je kunt richten op het maken van inhoud voor je site

Conclusie


Hoe kies je een hostingprovider Nu je wat meer weet over de verschillende soorten beschikbare hostingdiensten, hoe ga je dan te werk bij het kiezen van een provider? Er zijn drie belangrijke dingen om te overwegen kosten, functies en klantenondersteuning Kosten Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een webhost zijn de kosten. Verschillende hosts vragen verschillende prijzen voor hun diensten, dus het is belangrijk om er een te vinden die binnen je budget past. Offer echter geen kwaliteit op voor de kosten; alleen omdat een host goedkoop is, betekent niet dat hij goed zal zijn! Eigenschappen Een ander ding om naar te kijken bij het kiezen van een host is functies. Wat voor functies biedt de host? Bieden ze alles wat je nodig hebt? Lees de lijst met functies zorgvuldig door voordat je een beslissing neemt Klantenondersteuning Last but not least, vergeet niet om bij het kiezen van een webhost rekening te houden met de klantenondersteuning. Als er iets misgaat met je site of je hebt vragen over het gebruik van de dienst, dan wil je zo snel mogelijk in contact kunnen komen met iemand die je kan helpen. Zoek naar hosts die 24/7 klantenondersteuning bieden via telefoon en live chat, zodat je altijd hulp kunt krijgen als je die nodig hebt. Als je al deze factoren hebt overwogen, moet het gemakkelijk zijn om een webhost te kiezen die bij je past! Vergeet niet je tijd te nemen en verschillende aanbieders te vergelijken voordat je een beslissing neemt. En als je ooit vragen hebt, helpt ons team van Metric Marketing je graag verder!

Hosting wiki

Link toevoegen

Link toevoegen